Voorziening
Marsdiepstraat 399
1784 AH Den Helder
Telefoon: 
0223-616212
E-mail: 

Ouderenwinkel Den Helder

Marsdiepstraat 399 1784 AH Den Helder Nederland Nederland

Even voorstellen
Op 14 september 2009 zijn de deuren van Ouderenwinkel.nl Den Helder geopend.

Als eerste filiaal in Noord Holland wil ik, Marcel Kossen, samen met mijn vrouw Karen Kossen-Bakker aan de Marsdiepstraat 403 een ‘life-style’ leverancier voor ouderen (55+), gehandicapten, slechtzienden en ouderenorganisaties binnen de regio Kop van Noord Holland zijn. Beiden beschikken wij, met onze 23 jaar werkervaring in de gezondheidszorg, over veel deskundigheid en hechten wij grote waarde aan persoonlijke aandacht voor de klant en willen wij hierbij een uitstekende snelle service leveren.

In de fris ogende en toegankelijke winkel met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, wordt een breed assortiment producten tegen een aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding aangeboden worden.

De producten variëren van gezondheidsproducten tot producten in de hobby- en vrijetijdssfeer. Alle producten van het assortiment hebben als overeenkomst dat zij het dagelijkse leven van de oudere mens kunnen vergemakkelijken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om (langer) zelfstandig te kunnen blijven wonen. Voorbeelden van aangeboden producten zijn; seniorentelefoons, zit- en rugkussens, loepen, klokken, spelletjes voor slechtzienden, rollators. scootmobielen, wandelstokken, wandbeugels, douchestoelen, trapliften, seniorenbedden, bloeddrukmeters, seniorencomputers en huishoudelijke hulpmiddelen.
Het kwalitatief goede assortiment, waarvan alle producten uit voorraad leverbaar zijn en anders een zeer korte leveringstijd hebben, wordt regelmatig uitgebreid door het toevoegen van nieuwe producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor allerlei verschillende hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking en is Ouderenwinkel Den Helder is ook een officieel gecertificeerde Doge dealer.

http://www.ouderenwinkel.nl/denhelder/