Schiehavenkade 286
3024 EZ Rotterdam

Schiehavenkade 286 te koop

Schiehavenkade 286 3024 EZ Rotterdam Nederland Nederland

Havensteder biedt een woning te koop aan in de Schiecentrale, een project met grenzeloze mogelijkheden en fascinerende uitzichten over Rotterdam. Een complex wat deels gebouwd is in een oude elektriciteitscentrale en waar oud- én nieuwbouw elkaar ontmoeten. Een fantastisch appartementengebouw met een eigenzinnige uitstraling en één van Rotterdams meest unieke gebouwen!

In het gebouw Lage Schijf wordt een schitterende loft woning van 106m2 gelegen op de 9e verdieping te koop aangeboden met fantastisch uitzicht over water, water en nog eens water. Deze moderne woning heeft een wel heel bijzonder karakter: jouw karakter! Je hebt namelijk voor een groot deel de indeling zelf in handen. Het enige dat vaststaat is de plaats van de keuken en de badkamer met wastafel, douche en toilet. Dankzij dit unieke concept kun je je woonwensen tot in de fijnste details waarmaken!

Iedere woning in de Schiecentrale kenmerkt zich door moderne bouw, een zee aan ruimte, weidse uitzichten, vloerverwarming- en koeling, veel lichtinval en fraaie schuif- en vouw puien die geheel kunnen worden geopend. De lobby met huismeester en het gemeenschappelijke binnenterrein met talloze voorzieningen maken je wooncomfort compleet. Als bewoner heb je bovendien, op basis van beschikbaarheid, de mogelijkheid een parkeerabonnement af te sluiten in de in het complex gerealiseerde parkeergarage van Q-park.

De Schiecentrale ligt in het LLoydkwartier, met Hotel Stroom, een supermarkt, een hightech sportaccommodatie, naschoolse opvang, restaurant Wijn of Water en het onafhankelijk toneel allemaal om de hoek! Het stadscentrum is éénvoudig te bereiken met goede openbaar vervoer voorzieningen, de watertaxi of de auto. Ook de snelwegen zijn uitstekend te bereiken.

De Schiecentrale biedt ruimte aan fantastische appartementen, gelegen op eigen grond. Zij bevinden zich op niveau 6 t/m 9 van de Lage Schijf (44 stuks) en niveau 9 t/m 16 van de Hoge Schijf (112 stuks). De oppervlaktes variëren van 62 m2 tot circa 161 m2. De woningen zijn, in overleg met o.a. interieurontwerper Ben Oostrum, op verschillende manieren tot grotere woningen samen te voegen en/of uit te breiden.

De koopsommen variëren van € 152.000,- tot € 256.000,- v.o.n. inclusief bouwrente en diverse andere kosten.

Het is mogelijk om in de ondergelegen parkeergarage een parkeerplaats te huren voor ca. € 149,- per maand.

Actieve Vereniging van Eigenaren de bijdrage bedraagt per maand ca. € 175,00 per maand.

Kolpa Woningmakelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen NVM-makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Zie ook de website Wonen bij Havensteder