Organisatie
Bulgaarsestraat 4
3028 BB Rotterdam

Bewonersorganisatie Oud Mathenesse & Het Witte Dorp

Bulgaarsestraat 4 3028 BB Rotterdam Nederland Nederland
Bewonersorganisatie Oud Mathenesse & Het Witte Dorp | resideerde tot 31 12 2020 Bulgaarsestraat 4 3028 BB Rotterdam |

Geachte dame, heer, 
Stichting Bewonersorganisatie OM&HWD stopte 31 12 2020 haar activiteiten in de wijk. Door ransomware bij de vorige provider is het e-mailadres bestuur@boomhwd niet meer bereikbaar. 
In de Wijkwinkel aan de Bulgaarsestraat 4 gaat WMO Radar - na het opknappen van het pand - wijkactiviteiten organiseren. Wilt u alle gegevens van de Bewonersorganisatie OM&HWD verwijderen uit uw Gebiedsgids.nl https://www.gebiedsgids.nl/node/99584

Dank! Hartelijke groet, Jacomina

Bestuur Bewonersorganisatie Oud Mathenesse & Het Witte Dorp | resideerde tot 31 12 2020 Bulgaarsestraat 4 3028 BB Rotterdam | Jacomina van Andel t/m 10 12 2020 eindredactie Nieuws uit het Verre Westen | t/m 31 januari 2021 vrijwilliger - voorzitter | bestuurboomhwd@kpnmail.nl

 

Actieve bewoners vormen samen de Stichting Bewonersorganisatie Oud Mathenesse & Het Witte Dorp (OM&HWD). Zij zetten zich in om de wijk leefbaar, schoon, heel en veilig te houden. 
Voor meer informatie, raadpleeg de website van de bewonersorganisatie. Het Verre Westen is de 2-maandelijkse wijkkant met belangrijke adressen en wijknieuws. 
Bewonersorganisatie Oud-Mathenesse & Het Witte Dorp van en voor bewoners - in samenwerking met verschillende wijkpartners - komt op voor de belangen van de wijkbewoners. Geeft Het Verre Westen uit, keert OpZoomer Mee-geld uit dat bewoners via een formulier hebben aangevraagd, is een vrijwilligersnetwerk.