Voorziening

Dignis | Bernlef | Groningen

Antaresstraat 45 9742 LB Groningen Nederland Nederland
Voor mensen die houden van gezelligheid is Bernlef een goede keuze. Het appartementengebouw staat aan de rand van het winkelcentrum Paddepoel. Binnenshuis is er ook van alles te doen.

In Bernlef wonen betekent verzorgd en goed wonen. De appartementen bestaan uit een woonkamer met keukenblok, slaapkamer en een douche met toilet. Ze hebben een oppervlakte van circa 28 m2.

Woonvormen

Op de eerste etage zijn appartementen in het verzorgingshuis. U woont zelfstandig en krijgt alle zorg en ondersteuning die u nodig heeft. Met een indicatie voor langdurig verblijf kunt u wonen in een van deze appartementen. Informatie over deze woonvorm vindt u hier.

Groepswonen kan op de tweede en derde etage. Hier wonen senioren met dementie, die begeleiding nodig hebben. Er zijn twee groepen van tien bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Veel activiteiten vinden plaats in de huiskamers. Samen koffie drinken, de krant lezen, een spelletje doen, maar ook meehelpen met huishoudelijke bezigheden. Iedere dag wordt er vers gekookt. Bewoners kunnen ook meedoen met de activiteiten in Bernlef. Meer informatie over deze woonvorm vindt u hier

Verzorgd Zelfstandig Wonen is mogelijk op de 4e tot en met de 10e etage. Deze vorm is geschikt voor mensen die het prettig vinden in een veilige en gezellige omgeving zelfstandig te wonen. Als het nodig is, is de Zorg Thuis van Dignis dichtbij. Alle appartementen zijn ook geschikt voor (echt)paren.
U huurt een appartement van de Huismeesters en stelt zelf uw servicepakket samen. Zo betaalt u alleen voor de diensten, waarvan u gebruik wilt maken. In Bernlef is een breed pakket aan voorzieningen aanwezig. Meer informatie vindt op de pagina Verzorgd wonen

Aan de zijkant van Bernlef en aan de overkant staan appartementengebouwen waar mensen zelfstandig wonen. U woont in een comfortabele en gezellige omgeving. De medewerkers van Zorg Thuis van Dignis komen ook hier hulp verlenen als dat nodig is. De Woningbouwcorporatie De Huismeesters verhuurt de appartementen.

Organisatie

Organisatie
 
 
Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij...
Groningen-zuidwest