Organisatie

Dignis

Henri Dunantlaan 20 9728 HD Groningen Nederland Nederland
Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij de mensen thuis en als dat niet meer lukt in één van onze locaties.

Onze verzorgingshuizen, verpleeghuizen, centra voor dagbesteding en thuiszorgposten vindt u in de stad Groningen en in Noord-Drenthe.

Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich met passie en professionaliteit in voor het welbevinden van cliënten en bewoners. Samen met familie en naasten willen we dichtbij mensen staan die hulp nodig hebben.

Dignis heeft met zorgverzekeraars een contract afgesloten over de financiering. In het overzicht ziet u om welke zorgverzekeringen het gaat.

Als u op zoek bent naar een zorgaanbieder, heeft u recht op gratis en onafhankelijk cliëntondersteuning. Een cliëntondersteuner kan u adviseren over het maken van een keuze voor het zorgaanbod dat bij u past en kan bemiddelen naar een geschikte zorgaanbieder. Hij of zij kan u ook helpen bij het opstellen van uw zorgplan en bij het oplossen van problemen.
Zorgkantoor Menzis heeft een contract afgesloten met en aantal organisaties voor cliëntondersteuning.
Meer informatie vindt u op de website van Menzis Zorgkantoor