Voorziening

Woonzorg Nederland | Damsterheerd | Appingedam

Heerdlaan 4 9901 CC Appingedam Nederland Nederland
Wooncomplex Damsterheerd ligt nabij van het pittoreske centrum van Appingedam. Naast de stad Groningen is Appingedam één van de twee middeleeuwse steden van de provincie Groningen.

De hangende keukens in het oude stadscentrum staan wijd en zijd bekend. Appingedam is een bruisende stad met vele activiteiten zoals de wekelijkse markt, culturele festivals, zomertentoonstellingen en brocante en antiekmarkten. 

Damsterheerd bestaat uit 40 woningen die in directe verbinding staan met het verzorgingshuis Damsterheerd. Deze woningen zijn gelijkvloers en speciaal voor 55 plussers. De woningen zijn verdeeld over vier etages en bereikbaar met een lift en trap. Het atrium met de ruime tropische binnentuin geeft een warme en sfeervolle entree. 
De voordeuren van alle woningen komen uit in het atrium. Hier kunt u uw medebewoners ontmoeten. Deze kunt u ook ontmoeten tijdens een van de activiteiten die door Stichting De Hoven wordt georganiseerd. Het centrum van Appingedam met diverse voorzieningen ligt binnen 1,5 kilometer.

Daarnaast zijn er 32 woningen die zijn verdeeld over 4 blokjes. De woningen zijn verdeeld over beneden- en bovenwoningen. De woningen zijn gelijkvloers maar beschikken niet over lift. De woningen zijn beschikbaar voor iedereen vanaf 18 jaar. 

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg