Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

Woonzorg Nederland | Havenborghen | Scheemda

Hogeweg 10 9679 AJ Scheemda Nederland Nederland
De gemeente Scheemda is rijk aan historisch waardevolle gebouwen en rustieke dorpen, waaronder het dorp Scheemda met ruim 5.000 inwoners.

De gemeente ligt midden in het Oldambt, een fraai en deels weids landschap met vele mooie Oldambster boerderijen. Het voorzieningenniveau in de gemeente staat op hoog peil. De middenstand is zeer gevarieerd, zodat volledig in de dagelijkse behoeften kan worden voorzien. Scheemda is gelegen aan de rijksweg A7 en het heeft een spooraansluiting met een dienst naar Groningen, Winschoten en Nieuweschans.

Op een prachtige locatie aan het Oude Winschoterdiep in Scheemda staat het complex Havenborghen. Het complex dateert uit het jaar 2000 en ligt op ongeveer 100 meter loopafstand van het centrum van Scheemda.

U vindt hier 20 tweekamerwoningen en 27 driekamerwoningen verdeeld over drie verdiepingen. Alle woningen zijn met de lift bereikbaar. Bij het complex is parkeergelegenheid.

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg