Organisatie
Timorlaan 139
1782 DR Den Helder
Telefoon: 
0223 68 08 24
E-mail: 

Stichting Vrijwaard

Timorlaan 139 1782 DR Den Helder Nederland Nederland

Vrijwaard is een vooruitstrevende partner op het gebied van ouderenzorg, thuiszorg, wonen en welzijn in de regio Den Helder. Wij leveren kwalitatieve zorg en dienstverlening door te werken met professioneel en bekwaam personeel. Onze diensten bieden wij met bezieling aan en innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor zijn wij in staat onze dienstverlening nog beter te laten aansluiten op de wensen en behoeften van de klant.

Naast ons uitgebreide aanbod op het gebied van wonen, welzijn en zorg zijn wij ook constant op zoek naar nieuwe uitdagingen. Het ontwikkelen en ontplooien van nieuwe projecten is bij Vrijwaard een continu proces.

Het team van Vrijwaard denkt en handelt volgens de kernwaarden waarin belangrijke elementen naar voren komen zoals denken en doen in mogelijkheden, de familie gedachte en de ja-cultuur. Het team draagt de kernwaarden uit bij de benadering van de klant.

Onder Vrijwaard vallen de locaties woonzorgcentrum Ten Anker, woon- en zorgcentrum De Golfstroom, wooncomplex Lyceumhof, wooncomplex Westhoek, wooncomplex Goede Ree, wooncomplex Parkzicht, Theehuis/ museum Paviljoen van Toen, Ontmoetingscentrum De Soos en ontmoetingscentrum De Verbinding. Wij zijn actief met thuiszorg en ontmoeting door heel Den Helder en Julianadorp. 

Met ruim 425 medewerkers en 300 vrijwilligers streven wij naar niets minder dan kwaliteit van topniveau!