Organisatie
Drs. F. Bijlweg 3
1784 MC Den Helder
Telefoon: 
085-2734000
E-mail: 

Stichting Kopwerk

Drs. F. Bijlweg 3 1784 MC Den Helder Nederland Nederland

Stichting Kopwerk stuurt op dit moment in Noordelijk Noord-Holland (de Kop van Noord-Holland en West-Friesland), 23 protestants christelijke basisscholen aan en 1 school met een antroposofische grondslag in de regio Noordelijk Noord-Holland (de Kop van Noord-Holland en West-Friesland). Daarnaast participeert Kopwerk in 2 samenwerkingsscholen (De Meertuin in Slootdorp en de Vliekotter op Texel.

Ruim 350 medewerkers zorgen ervoor dat ongeveer 3500 kinderen iedere dag kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen. Onze scholen zijn toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht nationaliteit, godsdienst of levensbeschouwing, waarvan de ouders zich kunnen vinden in ons concept en onze grondslag respecteren.

De scholen krijgen voldoende ruimte en de bewegingsvrijheid die nodig is om iedere school een eigen kleur te laten uitstralen naar de kinderen, de wijk en het team. Daarnaast werken de Kopwerkscholen onderling intensief samen om de kwaliteit van het leren en opvoeden zo goed mogelijk vorm te geven. Onder het motto "lokaal wat kan en centraal wat wint" wil Kopwerk groot zijn in kleinschaligheid.

http://www.kopwerk.nl/