Voorziening

Dignis | 't Holthuys | Annen

Wepel 2 9468 HG Annen Nederland Nederland
’t Holthuys is het huis van het dorp. Een gezellig huis in Annen, waar u kunt wonen en waar van alles is te doen.

In ’t Holthuys kunt u op diverse manieren wonen.

Verzorgd wonen

U woont zelfstandig in een huurappartement. Alle voorzieningen om prettig te wonen zijn aanwezig. Service en zorg zijn bij de hand en u woont veilig en comfortabel. Heeft u zorg nodig, dan kunnen onze medewerkers van Zorg Thuis die geven. De zorgpost is in ’t Holthuys gehuisvest. De eenkamer appartementen hebben een oppervlakte van circa 25 m2 en bestaan uit een woonkamer met slaapgedeelte, open keuken en badkamer. De tweekamerappartementen zijn groter en hebben een aparte slaapkamer.

Aanleunwoningen

Naast ’t Holthuys staan 32 aanleunwoningen. Het zijn ruime appartementen met één of twee slaapkamers. In een aanleunwoning woont u geheel zelfstandig. U kunt gebruik maken van faciliteiten en thuiszorg van ’t Holthuys. Wilt u meer weten over de thuiszorg, kijk dan bij  ‘Zorg Thuis’.

Wonen met zorg

U woont in een appartement, waar u alle zorg ontvangt die u nodig heeft. De zorgmedewerkers zijn 24 uur per dag aanwezig. Ze kunnen u ook ondersteunen als u problemen krijgt door het ouder worden, zoals vergeetachtigheid en lichamelijke klachten. Het appartement heeft een oppervlakte van circa 25 m2 met een woonkamer en slaapgedeelte, open keuken en badkamer. U kunt meedoen aan de activiteiten en gebruik maken van alle voorzieningen in het huis. Meer informatie over wonen met zorg vindt u op de pagina verzorgingshuis.

Tijdelijk verblijf

In ’t Holthuys hebben we enkele kamers ingericht voor tijdelijk verblijf. Ze zijn bedoeld voor mensen die korte tijd niet thuis kunnen wonen. U bent bijvoorbeeld geopereerd en moet herstellen. Of u bent ernstig ziek geweest en heeft extra hulp nodig om weer beter te worden. U kunt bij ons verblijven, als uw partner of mantelzorger thuis even niet meer voor u kan zorgen of op vakantie wil. Maar ook, als u een plek zoekt om te logeren. Dan kunnen ook uw familieleden meekomen. De kamers zijn compleet ingericht. De medewerkers van ’t Holthuys geven de zorg die u nodig heeft.

 

Alle appartementen zijn veilig ingericht en goed toegankelijk, ook voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel. ’t Holthuys staat in een groene omgeving, bij het huis zijn terrassen aangelegd.

Organisatie

Organisatie
 
 
Dignis biedt tijdelijke en langdurige zorg, behandeling en begeleiding aan mensen die dat nodig hebben. We doen dat bij...
Groningen-zuidwest