Voorziening

Middin | De Kempenhout | Rotterdam

Schulpplein 50 3082 EX Rotterdam Nederland Nederland
In de Rotterdamse wijk Charlois ligt De Kempenhout, een locatie waar zeventien cliënten met een verstandelijke beperking wonen in twee kleine groepen.

Het is een prettige plek, waar de bewoners worden gestimuleerd om actief mee te doen. Ze hebben een eigen appartement en er is voor hen 24 uur per dag professionele ondersteuning. In hetzelfde pand is ook ouderenzorg van Middin aanwezig, en beide teams werken regelmatig samen.

De Kempenhout is gehuisvest in een gezellig gebouw met aan de ene kant uitzicht op een park, en aan de andere kant de haven. De bewoners hebben er een eigen appartement met de begeleiding die bij hen past.

Bewoners van de Kempenhout wonen in een eigen appartement en hebben de beschikking over een woon/slaapkamer, een eigen badkamer en wc en een klein keukenblok, waar echter niet gekookt kan worden. Alle appartementen hebben een zorg- en alarmeringssysteem, zodat de begeleiding direct ter plaatse is bij een oproep. Er zijn twee woongroepen, elk met een gezamenlijke huiskamer waar de bewoners gezellig samen kunnen eten of koffie drinken.

Gebiedsgids

Organisatie

Organisatie
 
 
Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en...
Rijswijk