Voorziening

Middin | Hanrathstraat | Rotterdam

Hanrathstraat 42A 3067 TD Rotterdam Nederland Nederland
Woonlocatie Hanrathstraat is een nieuwe en moderne woonlocatie in de Rotterdamse wijk Prins Alexander. Hier wonen 30 volwassen cliënten van verschillende leeftijden met een verstandelijke beperking.

Uniek aan deze locatie is dat er drie verschillende woonvormen bestaan afgestemd op de mate van behoefte aan ondersteuning. Cliënten kunnen hier in een (kleine) groep leven, zelfstandig met begeleiding op maat, of zeer zelfstandig met ondersteuning op afspraak. Elke cliënt woont in een eigen en ruim appartement en kan gebruik maken van gezamenlijke faciliteiten zoals trefpunt Berlage en de tuin. Voor alle clienten is er 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar met slapende nachtdienst.

Woonlocatie Hanrathstraat is een nieuwe en moderne locatie met drie verschillende woonvormen. Iedere cliënt krijgt de juiste vorm van professionele begeleiding of ondersteuning die bij hem of haar past. Verschillende levensbehoeften smelten samen tot een geheel op deze locatie. De begeleiding bekijkt samen met de cliënt welke dagelijkse structuur hij of zij nodig heeft in de vorm van verzorging, dagelijkse structuur of bij (betaald) werk of activiteiten.

Voor cliënten die meer ondersteuning nodig hebben en dagelijkse begeleiding in de buurt is het mogelijk om in een vaste woongroep te leven. De groep leeft echt gezamenlijk en heeft behoefte aan structuur in hun dagelijks leven. Zij eten samen, koken met elkaar en met de begeleiding en ondernemen gezamenlijk activiteiten. Zij krijgen hulp bij hun dagelijkse verzorging en ’s nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De appartementen liggen naast hun gezamenlijke woonkamer en bestaat uit een ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer. Zij kunnen gebruik maken van de keuken in de gezamenlijke woonkamer.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en...
Rijswijk