Voorziening

Middin | De Patio | Rotterdam

Bierens de Haanweg 151 3076 DB Rotterdam Nederland Nederland
De Patio is een kleinschalige locatie voor ouderen met dementie en ouderen met een verstandelijke beperking met een intensieve zorgvraag.

De locatie bestaat uit 26 appartementen verdeeld over twee woonlagen. Iedere etage heeft eigen woonkamers en cliënten kunnen hier 24 uur per dag terecht. De bewoners worden door een deskundig team intensief begeleid op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Het uitgangspunt bij de Patio is dat cliënten rustig kunnen leven in een vertrouwde omgeving.

De Patio is een woonplek waar cliënten zich prettig en beschermd voelen. Bewoners van de Patio verkeren in een kwetsbare situatie, zij hebben behoefte aan geborgenheid en huiselijkheid. De Patio is een 24-uurs-voorziening met behandeling en BOPZ-erkenning.

De Patio ligt aan de Bierens de Haanweg dicht bij winkels, groen en openbaar vervoer. In het pand zijn 26 apparte- menten gevestigd rond een besloten patio. De appartementen zijn studio’s met eigen sanitaire voorziening. Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen. De beneden appartementen hebben ieder een klein terras en de boven appartementen hebben een balkon. Op de begane grond wonen dementerende ouderen. Op de eerste etage wonen ouderen met een verstandelijke beperking. De etages hebben ieder een gezamenlijke woonkamer.

 

Organisatie

Organisatie
 
 
Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en...
Rijswijk