Voorziening

Middin | Giovanni | Rotterdam

Meidoornsingel 200 3052 BV Rotterdam Nederland Nederland
Giovanni ligt in de gezellige Rotterdamse wijk Schiebroek. De meeste bewoners hebben een stoornis in het autistisch spectrum en hebben veel structuur nodig.

Giovanni biedt die structuur. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig om iedereen de ondersteuning te geven die bij hem of haar past. De ongeveer 18 bewoners hebben ieder een eigen kamer, waarvan enkele met eigen sanitaire voorzieningen. De gezamenlijke woonkamer en keuken bieden de mogelijkheid voor een gemeenschappelijke maaltijd of gezelligheid. Er zijn ook drie appartementen aanwezig voor cliënten die meer zelfstandigheid wensen.

Schiebroek is een gezellige Rotterdamse wijk. De bewoners van Giovanni horen er helemaal bij. Er is veel contact met de buurtgenoten, winkeliers, of de mensen van de naburige kerk, met wie ze graag een praatje maken.

Ook in huis doen de bewoners hun zegje. Over de inrichting van hun kamer en de gezamenlijke leefruimtes of over de activiteiten die ze willen ondernemen. Daarbij krijgt ieder wat hij of zij nodig heeft: extra ondersteuning of juist wat meer eigen verantwoordelijkheid.

Organisatie

Organisatie
 
 
Middin ondersteunt mensen met een beperking bij het leiden van hun leven volgens eigen wensen en toekomstbeelden, in en...
Rijswijk