Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen

NNCZ | De Zonnehof | Haren

Nesciolaan 115 9752 HW Haren Nederland Nederland
Als zelfstandig thuiswonen niet meer gaat, dan kunt u wonen in het woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren.

De Zonnehof heeft 48 appartementen waar kleinschaligheid en professionele zorg voorop staat. Er zijn drie echtparenkamers. Uw appartement kunt u naar eigen smaak en stijl inrichten. Onze medewerkers kunnen u 24 uur per dag zorg, ondersteuning en behandeling bieden.

Samen met u en uw naasten wordt gekeken naar wat uw wensen zijn, wat noodzakelijk is en hoe wij dat u het beste kunnen aanbieden. Bewoners van De Zonnehof wonen en leven in kleine woonleefgroepen, waarmee privacy van het eigen appartement gecombineerd wordt met de structuur, opvang en de dagelijkse activiteiten binnen de woonleefgroep. Ook gezamenlijk verblijf met partner is mogelijk. Voor naasten en andere betrokkenen is er de mogelijkheid om te blijven logeren, inclusief maaltijdvoorziening.

Alle algemene voorzieningen in het woonzorgcentrum staan ook ter beschikking voor inwoners van Haren. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan ons restaurant, het activiteitenaanbod en advies en informatie. Ontmoeting, verbinding, ondersteuning; zo willen wij u helpen zelfstandigheid zoveel en zo lang mogelijk te behouden en te leven zoals u dat wenst.

Organisatie

Organisatie
 
 
De NNCZ is een professionele zorgorganisatie in Hoogeveen, Hollandscheveld, Haren, Grijpskerk en Noordbroek.
Hoogeveen-verspreide-gebieden