Voorziening
Gebiedsgids.nl
Ouderen
Havenstraat 4
9635 AP Noordbroek

Bekijk ook

Woonzorg Nederland | Gockingaheem | Noordbroek

Havenstraat 4 9635 AP Noordbroek Nederland Nederland
De zelfstandige aanleunwoningen van wooncomplex Gockingaheem liggen in het hart van Noordbroek. Dit mooie dorp heeft een actieve dorpsgemeenschap.

Door de gunstige ligging van het complex zijn verschillende voorzieningen zoals een supermarkt, bloemist en horeca in de buurt. U woont vlakbij de uitvalswegen naar Groningen, Hoogezand, Veendam, Scheemda en Winschoten.

Gockingaheem bestaat uit 36 tweekamerappartementen. Deze zijn  verdeeld over twee verdiepingen. De 1e etage is bereikbaar per trap en per lift. Alle appartementen hebben een hal/entree, ruime woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer, badkamer met toilet en een berging. De appartementen op de begane grond hebben een terras. De appartementen zijn drempelvrij en hebben brede deuren, dus rolstoeltoegankelijk. De hoofdentree tot het gebouw is veilig afgesloten en alleen toegankelijk voor bewoners.

In de nabije toekomst kunnen de bewoners van de aanleunwoningen gebruik maken van diverse diensten en voorzieningen van woonzorgcentrum Gockingaheem, zoals de recreatiezaal en een maaltijdservice.

Organisatie

Organisatie
 
 
HilverZorg is een zorgorganisatie met thuiszorg en woonlocaties.
Organisatie
 
 
Woonzorg Nederland biedt passende woonruimte aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut of beschermd...
Uilenstede. Kronenburg